حتما شما هم با افرادی برخود کرده اید که بعد از شرکت در یک سمینار و یا خواندن یک کتاب تغییرات مثبتی در خودشان بوجود می آوردند اما بعد از مدتی این تغیرات از بین می رود و شخص به حالت اول بر می گردد . به قول یکی از دوستان که همین اتفاق برایش افتاده بود این کتابها فقط به درد شب اول می خورد . اما چه کنیم که این تغییرات در ما پایدار بماند؟ و تمام زندگی ما تحت تاثیر تکنولوژی فکر و موفقیت به یک شاهکار تبدیل شود . مطلبی که در زیر می خوانید پاسخیست که دکتر آزمندیان در کتاب تکنولوژی فکر به این سوال می دهد
شما می دانید ایجاد تغییر و تحول در انسان زمانی ارزشمند است که آن تحول در وجود آدمی پایدار بماند . انسانی که در یک مقطع از زمان در خود تحولی ایجاد کند و بعد از مدتی آثار آن تحول از بین برود و شخص به وضعیت اول خود برگردد , مانند بیماری است که پس از بهبودی مراقب سلامتی خود نباشد و با عدم رعایت موارد بهداشتی موجبات بازگشت بیماری را فراهم کند که قطعا تلاش برای بهبودی و سلامتی موقت لطفی ندارد .
چه کنیم که تحولی که با تکنولوژی فکر و موفقیت در جسم و روح و روان ما ایجاد شده است همچنان پایدار مانده و کیفیت زندگی ما را بهبود ببخشد. انسان یک موجود فراموشکار است و مرتبا نیاز به تذکر و یاد آوری دارد.
یک دانشجوی موفق تکنولوژی فکر نباید با تغییرات اولیه ای که در خود دید خیالش راحت باشد که تا آخر عمر این تحول و تغییر پایدار خواهد ماند , زیرا اگر از خود غافل شود آن نگرش های غیر درست مجددا به زندگی او برگشته و او را مجددا دچار مسائلی می کند .
انسان مانند یک آهن است که اگر مدتی در یک میدان مغناطیسی بماند , خاصیت مغناطیسی پیدا می کند و اجسام را به سمت خود جذب می کند . ولی اگر مدتی از این میدان مغناطیسی دور بماند خاصیت آهن ربای خودش را از دست می دهد و دیگر حتی یک سوزن را هم نمی تواند به سمت خودش جذب کند. انسان نیز همواره نیاز دارد که گاهگاهی خود را مجددا در حوزه مغناطیسی تکنولوژی فکر قرار داده و آهن وجود خود را بیشتر و بهتر مغناطیس کند .
من در اینجا فهرستی از مواردی که می تواند در انسان تحولی پایدار ایجاد کند را ارائه می کنم و در پستهای بعدی هر کدام را تشریح می کنم
۱- اجرای تکنیکهای تکنولوژی فکر ( بر اساس اصل خودهشیاری , خود بیداری و اشراف و بصیرت لحظه به لحظه به خود)
۲- مراقبت از ضمیر ناخودآگاه
۳- مراقبه
۴- اجرای اصول تکنولوژی عشق
۵-هدف و برنامه در زندگی
۶-اجرای شبهای قدر
۷- اصل تغییر در الگوها برای اجرای اصل خود هشیاری
۸- بکارگیری جملات تاکیدی مثبت
۹- تصویر سازی ذهنی